V. 20 spel

Några elever har gjort ett eget spel som heter “General och spion” eller “Spion och general” men med Sagan om ringen-tema. Spelet är fortfarande under konstruktion men eleverna planerar att ha det som en aktivitet för hela gruppen när spelet är klart.

I veckan som gått har det varit stor aktivitet bland olika former av både sällskapsspel och sportspel i miniatyr.

v20 Skapande

Under onsdagen hade eleverna som ville chansen att vara kreativa och konstruera blommor genom att använda olika material.

Boken om Superhamstern är under långvarigt skapande av flera deltagande elever. Storyn och karaktärerna utvecklas varje vecka.

v20 Bakning på fritids

Bakning på fritids.

Till mångas förtret så vaskades en chokladbit mitt under utdelning och diskning. Men ingen blev ledsen! 🙂

Profilbild