Påsklov

v.13 Aktiviteter Inne

Påskveckan har varit fylld med många olika slaggs aktiviteter.  En elev kom på att hon kunde gör ett miljövänligt armband av ett grässtrå och pärlor som hon hittade ute. Två elever efterfrågade de där kladdikluddfärgerna som var så roliga att rita med, även kallat pastellfärg.  Pedagoger har tagit fram pluppar och instruktioner vilket lett till att några elever har skapat mönster ur eget huvud medan andra har tränat på att följa en instruktion.

v.13 Blodcentral

Under veckan har vi haft ett blodcenter som tillhandahåller: zombieblod,varulvsblod, människoblod, drakblod, enhörningsblod och mumieblod.

Syslöjd

Några elever har varit i slöjdsalen och sytt på maskin. Det har bland annat skapats en väska och hårsnoddar.

I tisdags hade vi ett gömt 13 frågor utomhus till ett påskquiz.

Onsdag

Under onsdagen var elever från Krabban och Palatset på Palatset. De pysslade med påskägg och pärlade pärlplattor. När barnen inte gjorde det fick alla som ville vara med på kurragömma.

Skärtorsdag

Påskdiscot!!!

Det visade sig att Guiar Hero inte var helt enkelt…

Glad Påsk önskar Fritids