v. 49 Stjärnor

Barnen ges möjlighet att utveckla kreativitet, nyfikenhet och tilltro till sin egen förmåga i de många olika aktiviteterna på fritids, den här veckan har barnen testat göra stjärnor genom att skvätta färg på ett svart papper.

v. 49 Byggande och konstruktion

Barnen har byggt med Plus plus och Lego. Bland annat en stor Bey blade. Barnen har klippt och konstruerat stjärnor av papper.

v.49 Aktiviteter inne

Inne på fritids är det en härlig blandning av olika typer av skapande och även egna experiment där man mäter i trappan. Serietecknandet lever kvar sedan vi var i Belgien.

Mitt bland skapandet finns det även plats att barner drar sig undan för att fördjupa sig i någon annans värld en liten stund med en bra bok.

v. 49 Gympasalen

I gympasalen var det olika aktiviteter igång samtidigt. Fotbollen lockade  till publik. Andra barn byggde ihop kojor och det blev små stationer som barnen gick runt och provade på. Några barn tar tillfället i akt använda gympatiden till rollspel.