Vecka 40

Här ser vi barnen pröva och utveckla idéer, lösa problem och omsätta idéerna i handling,

Telefon skapad av pärlor på en pärlplatta med tillhörande appar så som instagram, youtube, safari etc. Så småningom tillkom det även laddare som barnen gjorde av tyg och pärlor.

Tigerkaka är inte helt lätt att göra när man måste springa runt i hela huset för att hitta rätt ingredienser. Men i slutändan är det mödan värt.

Här ser vi barnens utevistelse under olika årstider, samt närmiljöns möjligheter till vistelse i naturen och på andra platser för fysisk aktivitet och naturupplevelse.

Bakning även på denna bild. Detta är dock utan ugn och med lite färre ingredienser.

Barnen gjorde kladdkaka.

Såhär många kakor blev det ute i sandlådan.

Här blev vi inbjudna att titta när några barn lagade mat. De krossade äpplen och smaksatte det med löv.

Trevlig Helg önskar fritids.

Profilbild

wicke